Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kötü olayların meydana geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle telefonda konuşmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle konuşmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmak ün sahibi birisi olunacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, yeni projelere atılacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments