Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, tüm keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada kişiyi sakallı görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, alım gücünü yitireceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret eder.

Rüyada sakallı kişi görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi sakallı görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi sakallı görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek yeni mekânlara gireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini sakallı görmek bol hayır duası alınacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sakal görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments