Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini sakal görmek

Rüyada sevdiğini sakal görmek

Rüyada sevdiğini sakal görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, malın bereketinin artmasına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini sakal gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yanlış işlere girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini sakallı görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini sakal görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakal bıyık çıktığını görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, neşesini kaçıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments