Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek yıkılacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, özel muamele göreceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin erkeği sakallı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sakallı görmek iyiliğe kavuşacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini sakal görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek mutluluk dolu haberler alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, zenginliğe sahip olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada kızıl sakal erkek görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakalı erkek görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments