Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişiyi sakallı görmek

Rüyada kişiyi sakallı görmek

Rüyada kişiyi sakallı görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işinde çok ilerleyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kişiyi sakallı gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada kişiyi sakallı görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi sakallı görmek kazançların artacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet eder.

Rüyada sakallı kişi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sakallı görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakallı evliya görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına işarettir.

Rüyada sakallı şerifi görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ak sakallı dedeyi görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments