Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sakallı görmek

Rüyada bir kişiyi sakallı görmek

Rüyada bir kişiyi sakallı görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, dinde bilginleşeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kişiyi sakallı gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada sakallı kişi görmek büyük miktarda para kazanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kişiyi sakallı görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi sakallı görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi sakallı görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sakallı görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, bir sıkıntıya girmeye, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sakallı adam görmek şansın önünün kesileceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ticaretinin de hızlanacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ak sakallı görmek gelirinin de artmayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments