Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok zor günler geçirileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmenize aracılık edecek seminer, kur v.b eğitimler almanız hayran kitlenizi arttırabilir.

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, malında azalmaya yorulur.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste aynı kişiyi görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada üst üste sevdiğini görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini üst üste görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada üst üste diş görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada üst üste ayakkabı giymek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazançlı adımlar atılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments