Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adama kavuşmak

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada sevdiğin adama kavuşmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insana kavuşmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kavuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavuşmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments