Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi aldatmak

Rüyada sevdiği kişiyi aldatmak

Rüyada sevdiği kişiyi aldatmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hakkıyla kazanca, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi aldatmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi aldatmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi aldatmak hayırlı bir sürece girileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini aldatmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı aldatmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği aldatmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili aldatmak üzüntülü haberler alacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada kocasını aldatmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, kişisel kavgaların son bulacağına işarettir.

Rüyada eşi aldatmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments