Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi evde gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, eşyaların yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde olmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, karamsar olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments