Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, variyetini çoğaltacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi evde gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Rüyada sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde olmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, makbul olmayan işler yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi evlenirken görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle aynı evde olmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments