Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, rahat yüzü göreceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, bütçesinin daralacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenmiş görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle aynı evde olmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden evlenme teklifi almak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi evlenirken görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments