Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, çok güzel adımlar atılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak moralinin yükseleceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde olmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden evlenme teklifi almak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi evlenirken görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenmiş görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle aynı evde olmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments