Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada sevdiği kişiden mesaj almak kötülüklerden uzak olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj almak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaştığını görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek şansın yaver gideceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insandan mesaj almak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği birinden mesaj almak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hayat boyu desteği olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızdan mesaj almak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments