Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatıldığını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatılmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği tarafından aldatıldığını görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği insan tarafından öpülmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments