Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Rüyada sevdiği tarafından aldatılmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insan tarafından aldatılmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatılmak insanların güvenini kazanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından aldatılmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından aldatıldığını görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği tarafından aldatıldığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak ekmeğine leke süreceğine, sevinçli haberlere, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments