Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan sesi duymak

Rüyada insan sesi duymak

Rüyada insan sesi duymak ayağının tökezlemeyeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, endişeli durumların son bulacağına, başarılı adımlar atacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada insan sesi duymak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız yaratıcı değişiklikler büyüyen sorunların çözümüne yardım edebilir.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada insan sesi duymak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet eder.

Rüyada insan sesini duymak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada insan ses duymak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü insanın sesini duymak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gaipten insan sesi duymak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments