Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan sesini duymak

Rüyada insan sesini duymak

Rüyada insan sesini duymak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, dertlerine derman arayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada insan sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş insanın sesini duymak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına inanılır.

Rüyada ölü bir insanın sesini duymak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanın sesini duymak zor durumların tatlıya bağlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan sesi duymak iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Rüyada insan ses duymak gelişmelerin olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölen insanın sesini duymak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, küslükleri gidereceğine inanılır.

Rüyada gaipten insan sesi duymak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments