Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, ağır günler geçireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, planların tutmayacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle evlenmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, adaletin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments