Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Rüyada sevdiğin erkekle evlenmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğin evlendiğini görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, dara düşeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkekle evlendiğini görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği erkekle evlendiğini görmek geçim derdinin sona ereceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek adeta havalara uçacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla evlendiğini görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments