Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments