Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinizin babasını görmek

Rüyada sevdiğinizin babasını görmek

Rüyada sevdiğinizin babasını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, evini ve ailesini unutacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, işlerin çığırından çıkacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin babasını gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada sevdiğin insanın babasını görmek sorunların teker teker aşılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın babasını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, herkesi doğru yola çağıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeğin babasını görmek sorunların aşılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini ve babasını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, anne babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, büyük bir makama geleceğine, böylece hayatından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin adamın babasını görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, sorunların tamamen biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin anne babasını görmek koyu sohbetler edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments