Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek güzel zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, böylece yüzünün güleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Rüyada sevdiği erkeğin ağladığını görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini başkasıyla görüp ağlamak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini için ağlamak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine sarılıp ağlamak sıkıntıların büyüyeceğine, çok daha fazla adım atacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin biri için ağlamak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin ağladığını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinizin ağladığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments