Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biri için ağlamak

Rüyada sevdiğin biri için ağlamak

Rüyada sevdiğin biri için ağlamak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, para pul sahibi olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işten yana şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biri için ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Rüyada sevdiğinin ağladığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, elini haramdan uzak tutacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, parasının azalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanın ağladığını görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin ağladığını görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği birinin ağladığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, insanlarla iç içe olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin arkasından ağlamak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments