Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinizin ağladığını görmek

Rüyada sevdiğinizin ağladığını görmek

Rüyada sevdiğinizin ağladığını görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin ağladığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle ağlamak işini kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği için ağladığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine sarılarak ağlamak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, daha fazla yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin karşısında ağlamak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin ardından ağlamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, tüm sorunlarının biteceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak işinin en iyisi olacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin biri için ağlamak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments