Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tartışma yapmak

Rüyada tartışma yapmak

Rüyada tartışma yapmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalettir.

Rüyada tartışma yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada ağız tartışması yapmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tartışma yapmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocayla tartıştığını görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasıyla tartıştığını görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki kişinin tartıştığını görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle tartıştığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle tartıştığını görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments