Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle konuşmak

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmak

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmak para pul sahibi olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Rüyada sevdiği biriyle konuşmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle yüz yüze konuşmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kadınla konuşmak güzel bir haneye sahip olunacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle konuşmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamla telefonda konuşmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla konuşmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkekle konuşmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, işbirliği içinde olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin biriyle konuşmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, karlı işler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments