Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle yüz yüze konuşmak

Rüyada sevdiğinle yüz yüze konuşmak

Rüyada sevdiğinle yüz yüze konuşmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle yüz yüze konuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada sevdiğinle yüz yüze konuşmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yüz yüze konuşmak iyi huylar edineceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüz yüze konuşmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği biriyle telefonda konuşmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birisiyle konuşmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuşmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments