Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle ağlamak

Rüyada sevdiğin biriyle ağlamak

Rüyada sevdiğin biriyle ağlamak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle ağlamak gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak zor ve karamsar günler geçireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ağlamak şifaya ve çarelere kavuşacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin ağladığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, güzel günler için çalışılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, bankadaki hesabının kabaracağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak eski enerjisini bulacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments