Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kazancın arttırılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübelerinizi referans alarak fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle ağlamak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak hayatının güzelleşeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işarettir.

Rüyada iki kişinin ağladığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments