Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, geçim derdinin olmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişi için ağlamak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle ağlamak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak içinin hafifleyeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, bekarlar için evlenmeye, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada ölen kişinin ardından ağlamak hayatına bakacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments