Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ailesinden hayır göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada öldüğünü görüp ağlamak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına tabir olunur.

Rüyada babanın öldüğünü görüp ağlamak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birinin öldüğünü görüp ağlamak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments