Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini hapiste görmek

Rüyada sevdiğin birini hapiste görmek

Rüyada sevdiğin birini hapiste görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, karlı işlere gireceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini hapiste gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada sevdiğini hapiste görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini hapiste görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapiste görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi hapiste görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada hapise görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapiste birini ziyaret etmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada hapisten çıkmış birini görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapisteki birinin çıktığını görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments