Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapise görmek

Rüyada hapise görmek

Rüyada hapise görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, borçların sonlandırılacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapise gördüyseniz:

  • Öfkelenmeden bazı kişileri geri çevirmenin yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada eşinin hapiste olduğunu görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapisten birini kaçırmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet eder.

Rüyada hapisten birini kurtarmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerine derman arayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hapiste olduğunu görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına tabir olunur.

Rüyada hapisten kaçtığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapiste yatan birini görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin hapise girdiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada hapisten birinin çıktığını görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments