Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapiste birini ziyaret etmek

Rüyada hapiste birini ziyaret etmek

Rüyada hapiste birini ziyaret etmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işlerin düzgün gideceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapiste birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada hapiste birini ziyaret etmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalet eder.

Rüyada hapis ziyaret etmek kiracı olmaktan kurtulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, düze çıkacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babasını hapiste görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, yıpranacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada hapisten birinin çıktığını görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işinden geri kalacağına işarettir.

Rüyada hapis olan birinin çıktığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapiste görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada oğlunu hapiste görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments