Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapisten çıkmış birini görmek

Rüyada hapisten çıkmış birini görmek

Rüyada hapisten çıkmış birini görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada hapisten çıkmış birini gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada hapise düşmek özgüveninin artacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada bir tanıdığını hapiste görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının hapisten çıktığını görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını hapiste görmek maddi anlamda feraha ermeye, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapiste görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret eder.

Rüyada hapiste birini görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babayı hapiste görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, parasının ve malının da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments