Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini hapiste görmek

Rüyada sevdiğini hapiste görmek

Rüyada sevdiğini hapiste görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini hapiste gördüyseniz:

  • Sizin için önemli işleri, heyecan veren maceraları veya önemli kişileri ilgilendiren konuları dikkatle ele almanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğini hapiste görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hapiste görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini hapiste görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada oğlunu hapiste görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada hapise görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, başarılar elde edileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini hapisten çıkmış görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hapisteki arkadaşını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Rüyada hapisten kurtulduğunu görmek mal ve para sahibi olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments