Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birine kavuşmak

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, umutsuzluk yaşanacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insana kavuşmak her zaman hayırlı işler yapacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinize kavuşmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle kavuşmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments