Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak maddi anlamda feraha ermeye, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına alamet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğa sarılmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna sarılmak sorunlarının geçmişte kalacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğa sarılmak âlim kişiler arasına gireceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, verilen  sözlerin tutulacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğuna sarılmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments