Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birine sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği birine sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği birine sarıldığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği birine sarıldığını gördüyseniz:

  • Derinleşen düşüncelerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine sımsıkı sarılmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine sıkıca sarılmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini başkasına sarılırken görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin annesine sarılmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, batıl amele alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, gerekirse özür dileneceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek başının belaya girmeyeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine sarılarak beraber ağlamak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments