Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek gördüyseniz:

  • İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşın evine gitmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski bir arkadaşının evine gitmek üzüleceğine ve borçlanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere inanılır.

Rüyada eski eşin evine gitmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski evine gitmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili evine gitmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eski komşunun evine gitmek bol para kazanacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments