Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin evine gitmek

Rüyada sevdiğinin evine gitmek

Rüyada sevdiğinin evine gitmek iyi kısmetleri olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ele geçen kazancın artacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek herkes tarafından saygı göreceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin evine gitmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin çocuğun evine gitmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın evine gitmek ekonomik durumunun düzeleceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanın evine gitmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, el üstünde tutulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments