Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, üzüntü duyacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin evine gitmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği insanın evine gitmek sabırla hayatına devam edeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, işlerin bir anda azalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin evine gitmek sevincinin üzüntüye döneceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin çocuğun evine gitmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin insanın evine gitmek çok zengin olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments