Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Rüyada nişanlı tarafından aldatılmak kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada nişanlısı tarafından aldatılmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işarettir.

Rüyada başkası tarafından nişanlandığını görmek üzgün ve hasta olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada nişanlının aldattığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlını aldattığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişanlısının aldattığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan aldığını görmek güzel günlerin kapıda olacağına, maddi olanakların artacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada nişanlısını aldattığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments