Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak korkularının yok olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Rüyada ünlü bir sanatçıya sarılmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyı görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ünlü bir erkek sanatçı görmek rütbe alacağına, insanlara yardım edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada ünlü sanatçıları görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada çok ünlü sanatçı görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments