Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin gittiğini görmek

Rüyada sevdiği kişinin gittiğini görmek

Rüyada sevdiği kişinin gittiğini görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin gittiğini gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından aldatılmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin ölüm haberini almak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle gezmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, esenliğe kavuşulacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, eve huzur dolacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin aradığını görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yeni bir işe gireceğine, yaptığı işte sivrileceğine işaret eder.

Rüyada üst üste sevdiğin kişiyi görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments