Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin evini görmek

Rüyada sevdiği kişinin evini görmek

Rüyada sevdiği kişinin evini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, fikirlerinin çatışacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, işlerinin yaver gideceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin evini gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin evini görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi kendi evinde görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi evinde görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evinde olmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments