Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek geriye doğru gideceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kimseden korkmayacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin evine gizlice girmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının evine gizlice girmek can bulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Rüyada birinin evine gizlice girmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gizlice bir eve girmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yere gizlice girmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir eve gizlice girmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments