Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi kendi evinde görmek

Rüyada sevdiği kişiyi kendi evinde görmek

Rüyada sevdiği kişiyi kendi evinde görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, haksızlık yapmayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi kendi evinde gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin evini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin evini görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin evinde olmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi evinde görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kendi evinde görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments