Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin evini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin evini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin evini görmek kişinin muradına ereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evini gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gitmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi evinde görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evine gizlice girmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi evinde görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin evini görmek hasta olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin evinde olmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments